5 روش برای بهبود شهرت مجازی

5روش-برای-شهرت-در-فضای-مجازی

چقدر در فضای مجازی شناخته شده اید؟ آیا تا به حال اسم خود را در گوگل جست وجو کرده‌اید؟ امیدواریم این کار را کرده باشید، زیرا مطمئن باشید که دیگران در فضای مجازی به جست و جوی شما خواهند پرداخت. شهرت مجازی شما در حکم رزومه، کارت ویزیت و اطلاعات کمی از زندگی شخصی شماست. با این همه اطلاعاتی که از زندگی‌هایمان در فضای مجازی وجود دارد، تعجبی ندارد که شهرت مجازی مان نقشی محوری در کسب شغل دلخواه، راه‌اندازی کسب‌وکار جدید و حتی اولین قرار ملاقات با همسر آینده بازی می‌کند. یکی از آمار و ارقامی که هیچ‌گاه فراموش نمی‌کنم این است که ۷۵ درصد از مدیران منابع انسانی موظف‌اند نام و نشان افرادی را که درخواست کار داده‌اند در اینترنت جست و جو کنند؛ و ۷۰ درصد از متخصصان منابع انسانی آمریکا بر اساس اطلاعاتی که در فضای مجازی در مورد متقاضیان استخدام پیدا کردند، آن‌ها را رد کردند.

خلاصه این که مردم بر اساس چیزی که در نتایج جست و جوی اسمشان در فضای مجازی به دست آمده، شغلی به دست آورده یا از دست داده‌اند یا مشتری جذب کرده یا از دست داده‌اند. اگر شما نیز مانند بیشتر مردم باشید، می‌دانید که شهرت آنلاین شما از اهمیت خاصی برخوردار است؛ اما نمی‌دانید که باید دقیقاً چه کارکنید یا این که از چه کاری باید شروع کنید. اگر از شیوه حضور خود در فضای مجازی رضایت ندارید، ناراحت نباشید! در زیر پنج مرحله برای بهبود شهرتتان در فضای مجازی بیان‌شده که به وسیله آن‌ها می‌توانید مانند یک فرد حرفه‌ای قدم به قدم پیش بروید.

 

١- بسنجید و شروع به پاک‌سازی کلی کنید.

اولین مرحله برای بهبود شهرتتان در فضای مجازی این است که موقعیت کنونی‌تان را بسنجید. حضور هر کس در فضای مجازی منحصربه‌فرد است و تا ندانید که در چه جایگاهی قرار دارید، نمی‌توانید چیزی را بهبود ببخشید.

اسم خود را در گو گل جست‌وجو کنید و ببینید که در چند صفحه اول چه چیزهایی بالا می‌آید. همین کار را در موتورهای جست‌وجوی دیگر، مانند بینگ یا یاهو نیز انجام دهید. آیا افراد دیگری نیز وجود دارند که هم اسم شما باشند و صفحه جست و جوی اسمتان را شلوغ کرده باشند یا فقط خودتان به این اسم در فضای مجازی هستید؟ آیا وب‌سایت‌های مثبت و خوبی وجود دارند که مطالبی در مورد شما نوشته باشند یا فقط مطالب غیر مرتبط یا منفی وجود دارند؟ تصاویر را نیز بررسی کنید و ببینید که با جست‌وجوی اسمتان چه عکس‌ها و تصاویری یافت می‌شوند.

 

۲- دامنه مربوط به نام خود را خریداری کنید.

این کار س سالیانه برایتان هزینه‌ای در حدود ۲۱ دلار در بر خواهد داشت. در مورد زمان و زحمتی که باید برای این کار بکشید، نظرات گوناگونی وجود دارد؛ پاتریک امبرون، مدیرعامل سایت flesruoydnarb معتقد است که باید دامنه‌های زیادی به نام خودتان ثبت کنید اما من براین باورم که این کار زیاده‌روی است. بهتر است که یک دامنه خریداری کنید و سعی کنید محتوای مفیدی ایجاد کنید و در آن سایت قرار دهید. می‌توانید یک بیوگرافی کوتاه، خلاصه‌ای از زندگی شخصی و رزومه کاری‌تان را در آنجا قرار دهید. همچنین می‌توانید مقاله‌های جالب و نظریه‌های شخصی‌تان را در این سایت قرار دهید.

 

۳- به شبکه‌های اجتماعی بپیوندید.

حتی اگر فکر می‌کنید که فرصت کافی برای فعالیت در این سایتها را ندارید، اما سعی کنید در این شبکه‌های اجتماعی عضو شوید و پروفایل کاملی از خود در آنجا ثبت کنید. همان طور که همه ما می‌دانیم، شبکه‌های اجتماعی اصلی فیس بوک، توئیتر، لینکدین و اینستاگرام هستند. نیازی نیست که فعالیت خیلی زیادی در این شبکه‌ها داشته باشید، اما از طرفی حضورتان نباید خیلی کمرنگ باشد حداقل ماهی یک بار محتوای جدیدی در شبکه اجتماعی‌تان قرار دهید. این کار می‌تواند به سادگی ضمیمه کردن یک مقاله به شبکه اجتماعی‌تان و نوشتن نظر شخصی‌تان در مورد آن مقاله باشد.

 

۴- مسائل شخصی را شخصی نگه‌دارید.

همه متخصصان بر این باورند که نباید عکسی را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید که نمی‌خواهید افراد دیگر آن را ببینند؛ اما تکلیف عکس‌هایی که دیگران از شما می گیرند و در فضای مجازی پخش می‌کنند چه می‌شود؟ در چنین حالتی باید «تگ» مربوط به نام کاربری‌تان را از روی عکس حذف کنید تا شناخته نشوید. همچنین از دوستانتان بخواهید عکس‌های خجالت‌آوری را که از شما گرفته‌اند و ممکن است باعث خدشه‌دار شدن شهرتتان در فضای مجازی شود پاک کنند.

 

۵- معذرت‌خواهی کنید.

اگر کسب و کارتان یا خود شما در فضای مجازی دچار اشتباهی شدید، باید به درستی از افرادی که صدمه‌دیده‌اند معذرت‌خواهی کنید تا جلوی هرگونه گزارش منفی در فضای مجازی را بگیرید. اگر به ش کلی واقعی و شفاف عذرخواهی کنید، شانس زیادی برای حل و فصل کردن مشکل یا حداقل به پایان رساندن بحران مربوطه خواهید داشت. همچنین باید مطمئن شوید که عذرخواهی‌تان به شکلی واقعی صورت می‌گیرد؛ سعی نکنید صرفاً با گفتن چند جمله کلیشه‌ای عذرخواهی کنید. علاوه بر این اگر اشتباهتان برای کسی هزینه‌بردار بوده، باید آن را جبران کنید.

رایان ارسکین / مترجم: شادی حسن پور

دیدگاهتان را بنویسید

به سایت خودت خوش اومدی
لطفا شماره موبایل یا ایمیل تون رو وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد